Köpa bil med Klarna

De allra flesta människor har någon gång stött på betalningsmetoden och företaget Klarna. Klarna ger människor möjlighet att ta produkter på faktura, men i många fall även delbetala sina varor. Det kanske vanligaste är troligtvis att handla produkter som kläder, leksaker eller sportartiklar, men hur är det när det kommer till större föremål som exempelvis bilar? Precis som alla företag som startar upp var Klarna till en början enbart till för mindre företag, men idag är aktören ledande och majoriteten av företag väljer att erbjuda denna betalningstjänst, så även bilhandlare.

Hur köper man en bil med klarna?

Att köpa bil är både roligt och spännande för de allra flesta människor. Dock är en bil oftast en väldigt stor investering och det är sällan man har möjlighet att betala hela priset direkt. I många fall väljer människor att vända sig till banker eller lånförmedlare och på så sätt finansiera sin bil. Ett billån är ett mycket bra alternativ, men via det större bankerna kan det ibland vara svårt att få sin ansökan beviljat. Genom att köpa bil med Klarna kan du se till att påskynda processen och oftast får man en mycket bekväm avbetalningsplan.

Det gäller att hitta rätt företag när du vill köpa din bil med hjälp av Klarna. Trots att aktören är mycket populär är det inte alla bilhandlare som erbjuder denna typ av tjänst och du gör alltså helt rätt i att kolla upp detta innan du åker och provkör. Ibland kan man även köpa sin bil via privatpersoner och ändå ha chansen att använda Klarna, men i dessa fall är det upp till annonssidan att erbjuda detta till sina kunder.

När bör man handla med hjälp av Klarna?

Som tidigare nämnt är det inte alla som har möjlighet att samla ihop alla de pengar som behövs för att köpa en bil och ännu svårare är det om man satsar på en bil i den lite högre prisklassen. Med hjälp av Klarna slipper du den långa handläggningstiden som många banker har och villkoren för att använda betaltjänsten är också lättare att uppfylla. Oavsett vilken typ av vara eller fordon som du köper så måste du vara beredd på att kreditupplysning kommer att tas, åtminstone om du har valt att delbetala, vilket är standard för ett bilköp.

Det finns helt enkelt många fördelar att använda sig av Klarna när det är dags att köpa bil. Eftersom du slipper mycket krångel så har du tid att fokusera på det som du själv tycker är viktigt, nämligen bilen i sig. Om man ändå planerar att delbetala sitt fordon kan man med fördel satsa på en bil som håller en bra kvalitet och inte har gått för många mil. Bilen kommer troligtvis att vara en trogen partner i många situationer och det är viktigt att den kan leva upp till det liv du har och den standard du söker.

Finansiera din bil med klarna

Välj rätt betalningsmetod

Börjar det bli dags att köpa en ny bil eller är du på jakt efter din allra första? Att finansiera en bil är inte alltid det lättaste, men som tur är finns det många olika vägar att gå. Med hjälp av Klarna kan du köra hem din bil direkt och betalar sedan med hjälp av delbetalning. Fördelen med detta alternativ är att man slipper det krångel som gärna uppstår i samband med ett billån från en bank och du kan istället lägga din tid och energi på din nya kompanjon.